Advert




30 March, 2009

Bole la sakan berposing

Sebenarnya, digi cam yang lama tu sampai tahap kena ketuk-ketuk screen baru gamba dia keluar. Worth it la kan beli yang baru. Apa yang penting (bukan kerjasama) camera baru ku berwarna light-light pink gitu. So kalau orang lelaki nak pinjam mesti malu.. haha kedekut nih.

Just for personal and family use, beli yang basic je sudah lah. Time beli ada promotion - dapat tripod, casing & 2G memory card. Ok lah kan sesuai dengan budget yang seadanya.

Lepas ni leh la klik klik je. Tido klik, masak klik, makan klik...itupun kalo rajin. Kalo tak, dok dalam beg je lah ko.

4 comments:

precious innocent said...

ape lg? cepat2 la snap gambar syira byk2.. huhu

-mama emma-

mama-syira said...

Mama Emma, itu lah tujuannya pun. anak punya pasal la teruja nak amik gambo semua..

Miss Ary said...

eeeiii..myampah nih...balik nnt siap lah...eaa pkai...

mama-syira said...

nak pakai yang lama tu, boley lagi tapi kena ketuk2 dulu. yg baru ni nak sorok hahahha