Advert




23 February, 2011

Contest Si Manja Mandi

Wohoooo 1st time join contest. Sebenarnya seblom ni ada gak contest kawan-kawan rajin tag, tapi tak penah buat. Kali ni gagahkan buat tag dari Derna. Thanks Derna. Btw, contest ni dianjurkan oleh Ibu Balqis.

1. Mesti jadi Follower
2. Tulis satu entry pasal contest nie , dan letakkan gambar banner kat atas tuh dalam entry dan side bar. ( link kan yerr )
3. Gambar mesti la,gamba baby anda mandi(tak kira lah mandi sungai ke,laut ke,kat mana2 lah,asal kan mandi yee..
4. Umur baby anda mesti lah 3thn ke bawah.klu tak de gamba baby anda mandi,anak saudara ke,anak angkat ke,adik ke, pon boleh juga.. tapi kena minta izin pd ibu mereka dlu yee..
5. Tag 2 orang kawan. (jgn lupa inform diorang k)
6. Tinggalkan link entry anda di komen.
7. Hadiah diberikan kepada 2 pemenang.

Sila nyatakan Nama baby,lokasi baby mandi,tarikh lahir baby.

-------------------------------------------------------------------------------------

Irfan join dengan mempertaruhkan gamba ni. wahaha..pertaruhkan tu. Ayat taknak kalah. Mana tau ada rezeki.

Nama: Muhammad Nor Irfan bin Norazmi
Umur: 8 bulan
Lokasi mandi: Kat rumah

Nak tag 2 orang kawan:

1. Mummy Yana & Lea
2.
Ummi Khalish

1 comment:

ibu balqis said...

TQ join contest si manja mandi.....
Good luck yeee....