Advert




06 November, 2012

Farewell and Birthday.

Sebenarnya dua acara yang berbeza tarikh dan tempat.  Mohon maaf jugak lah pada Syaz sebab lambat update ni. Kalo ko sedang baca entry ni ^_^

Dua slices kek yang mengiringi kesedihan kami pada tengahari itu.


Bagi meraikan perpisahan kawan kami yang akan berpindah ke JB.  Berpindah cawangan tempat kerja dan berpindah rumah lah of course.  For good.  Aku doakan semua yang terbaik untuk ko setelah sekian lama.. mungkin ini yang terbaik. Kita selalu share suka duka dari sekolah sampai buat part time degree dan sekarang keje tempat sama. 

Satu benda yang aku tak pernah lupa dan mungkin ko pun tak ingat benda ni.  Ko menyangkung pakaikan aku kasut masa keluar dari masjid lepas majlis nikah aku. Ko ingat? Aku ingat.. dan aku terharu time tu. Sob sob...

We'll gonna miss u Syaz!


Alhamdulillah plan yang dibuat oleh penulis (hahhaaa) secara rahsia berjaya.  Terima kasih kawan-kawan yang 'diheret' sama ke kancah farewell secara rahsia ni.   Terkejut ko kan Syaz.



Ni di hari lain pulak. Ole-ole Bali, Solaris Dutamas.



Erin dan Ayu telah merealisasikan belated birthday untuk gadis-gadis puiiiii yang lahir pada bulan Jun.  Agak terlambat tapi takpelah, its the thought that count.  Bak kata omputeh.

Bila nak lunch kat luar lagi? Pastu nanti balik terjadi lagi 'kejadian pahit' macam hari tu. Hahahahaa..... nasib baik takde yang terkucil dalam botol. Kuang kuang kuang...



Tukang bayar.  Thanks Ayu n Erin belanja lunch. 



1 comment:

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

heheheh :D part balik yg tak leh tahan kelakar....
cuak muka masing2 hahahahah ;D

tetiba teringat dialog,'baru balik surau ye farah' ~ si Norin