Advert




30 November, 2012

Ibu Mengandung Teringin Meatball IKEA.

IKEA kami datang!

Demi meatball yang diidam-idamkan.  Sape pegi IKEA kalo tak makan meatball, tak complete lah kunjungan anda itu. Ewah.

*lap air liur tgk gamba ni balik*


Korang nak gi makan meatball kat Ikea di hujung minggu memang lah amat payah.  Orang ramai, q panjang yang amat. So kena lah strategise sikit ye. Kami sampai Ikea dalam pukul 10 pagi, cari parking pun dah payah time ni. So by 10.30 terus pergi cafe dia.  Cop tempat. Lepak2 dulu kul 11 terus q untuk meatball sebab meatball kul 11 pagi baru serve ye kawan-kawan.  Lepas makan baru lah gi jalan-jalan kat dalam Ikea.  Alhamdulillah mungkin rezeki ibu mengandung pun ye.

Ibu mengandungnya yang sebelah kanan tu, bukan yang tukang amik gamba ni ye. Harap maklum :P Alhamdulillah puas hati ibu mengandung dapat makan meatball. Adik ipar aku tu tak penah makan meatball ni. So lega lah dapat memenuhi hajat ibu mengandung.



Happy dapat makan.  Jom cubit diaaaaaaa sebab buat  muka gitu.


Budak-budak suka pergi sini sebab diaorang ingat rumah banglo yang besar ada banyak perabot kot. Kemain lah suka..


Ipan tengah picit jerawat. Muahahaha.. "eh muka i flawless tau" celah Ipan.



Masak pulak. Tetamu ramai nak datang lah katakan.



Ni Mama dah aim. Tempat buku... hehehe..ok bye nak bodek Papa.





8 comments:

AdanyaKauUntukku said...

baru nak congrats tau..sib baik baca habis2..ha ha ha

Liza Hashim said...

haha.. ingat pn farah yg ibu mengandung tu.. sib baik baca sampai abis.. by the way,meatball tu mmg boleh buat meleleh air liur.. huk huk huk.. tk pernah try lagi.. tiap kali full house.. lenkali boleh ikut tips farah. tq.

mama-syira said...

Kak Ila: hahaha mesti org cakap gitu kan? nasib baik baca sampai abis, kalo tak kang jumpe farah tetiba tanya "bape bulan" cane?

mama-syira said...

Liza: belum lagi, tunggu awak dulu hehehe..nanti i folo.
ha'ah kalo nak pegi ikea, pegi awal.

ummi_khalish said...

farah...baru nk ucp tahniah..hihi...comel sgt ipan tu...geget pp dia....:-)

mama-syira said...

Dilla pun tersuspek sama ke. Alamak bahaya ni kan tajuk camtu.. hihih... take care!

Sheikh Papa-NtiQ said...

Hi MamaSyira....waduh2 penat beratur dan penat menunggu meja kosong kan hehe
cakap pasal meatballs IKEA nih...saya baru jer upload gambar2 masa makan kat sana baru2 nih di blog saya www.blogmakanbest.blogspot.com

Senang2 tu jenguk la ye....topik blog saya nih pasal tempat2 makan menarik yg saya visit seperti restoren, warung,gerai,foodcourt, hotel buffets dan lain2....100% topik makan jerrr tak de topik lain hehe.

MamaSyira Jangan lupa ye follow blog saya kalu sudi...TQ TQ

mama-syira said...

Tq, nanti saya singgah ye :)