Advert




15 April, 2011

Terima kasih

Rezeki hari Jumaat minggu lepas. Dah la dapat set McDonald, top up dengan icecream lagi. Top up lagi dengan hadiah! Harum mewangi lah nanti dengan adanya lilin wangi tersebut. Lagi best, special delivery terus ke meja oleh tuan si pemberi hadiah.


Semoga dimurahkan rezeki Kak Ila sekeluarga, gara-gara cabutan bertuah hari tu. Terima kasih banyak. Terasa diriku begitu berharga. Ahaks :P



3 comments:

AdanyaKauUntukku said...

thanks for dropping by to Farah...
akak pun sangat2 menghargainya...

nanti rezeki lebih kita buat lagi ye cabotan bertuah

Erin-mummy Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

best kan farah...kak ila ni mmg baik hati...dia buat sesuatu tu mmg sungguh2...

mama-syira said...

Kak Ila: ye ye sila buat lagi (tak malu nye) hehe..

Erin: kan kan. bersungguh betul siap hantar tu. kita pulak malew.