Advert




14 June, 2011

Lunch with bff

Wah perasan remaja okeh... bff bagai ha. Muahaha.... Kalo dah beranak pinak ni, sesuai dipanggil lunch bersama ibu-ibu. Baru manis sikit bunyinya.


Oh by the way, ahli-ahli majlis ialah Ayu, Erin ngan Ila. Semua pun emak yang gojes kebabooom... jangan marah :P. Lunch venue kat Lanai Kijang.



Saje amik gambo bagi tak nak diaorang pandang, bukan ape kalo pandang camera diaorang ni bukan boleh.. hahahha..



Salah satu agenda semasa lunch hari tu. Jangan salah sangka, tu bukan gossip lah... hal kerja tu. Jangan main-main hal keje pun kitaorang bincang time lunch. Punye lah pekerja berdedikasi *muntah*




Mereka bertiga order Ayam Penyet, manakala aku makan pasta ada silang roti keras. Rasa biasa-biasa je. Tapi murah lah.





Sebelum balik, meh kita berlakon macam pelancong. Say cheeseeeeeeeee.....



1 comment:

Erin-mummy Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

hahahha :D farah letak gambar aku tgh membebel kat situ....
sah2 mulut tak reti diam...asyik nak mengomel aje hahahhahah :D