Advert




05 August, 2011

Jadi cover majalah pulak.

Ni namanya takde keje carik keje. Hehehe.


Boring masa dok dalam meeting aritu, godek2 tepon ada pulak game ni. Tak tau pun ada game ni dalam tepon..sian. Ralit buat ni sampai banyak gamba aku jadikan cover.



Irfan cover majalah GQ haha



Sesuai tak? Vogue gitu..





Macam majalah Alam & Manusia pun ade




Gamba makan icecream, tajuk majalah Dairy konon-konon



Yang lain-lain tengok je lah



Entertainment - main game kat Jusco




Pegang rabbit pun masuk National Geographic wooooo




Naik menatang 50 sen tapi tajuk majalah SPEED





Di hari jadi saya yang ke 17, sebab tu tajuk majalah Seventheen. Jangan marah!





















Tu je yang sempat buat, saja buang masa.

4 comments:

Erin-mummy Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

Hahahaha :D kelakar la farah ni...
suka tgk magazine 17th tu...
muka ila... terkojut...
hahaha :D

yg ipan ngan syira pun sesuai dgn tajuk magazine tu hahahah :D

tetiba magazine 'out' ada plak terselit gambar kitorang....

mama-syira said...

mesti la gamba kengkawan pun ade

:P

comel tak?

Deqna said...

wah glamer giler! hehe..

mama-syira said...

Derna, nak dapat jadi cover majalah malangnya bukan artis

so,

berangan lah sendiri hehe..