Advert




30 October, 2008

Raikan Syirah

Wah tajuk agak poyo di situ.

Masa cuti Deepavali hari tu, pun Papa still cuti. Dah lama tak bawak Syirah jalan-jalan (lama ke?). Huhu. Saja lah, birthday dia kan..kita nak explore sesuatu yang baru untuk Syirah.

Papa ngan Syirah in purple

After Zohor, siap2 kuar lah kami bertiga beranak. Lum lunch lagi, cari tempat makan dulu. Syirah dah siap2 makan kat umah sebelum keluar. So dia relaks je. Kami berdua makan tak bercakap..lapa beb. Kat umah tak masak. Dasar pemalas nye Mama Syirah. Time kami makan, Syirah main2 sendiri sambil Papa suapkan mashed potato kat dia. Pastu dia membebel la sorang-sorang tengok orang. Like mama, like daughter.


Tunggu makanan..muka dua-dua cam tensen

Kejap je makan, pastu nak bawak Syirah explore ape? Hehehe...let the piccas do the talking.

Mula-mula ok

Start nak nangis

Syirah takut, Mama gelakkan..

Dia ketakutan bila duduk kan kat situ. Tengok ramai budak-budak yang huru-hara tengah main, lagi dia pening. Tak biasa kot. Ni pun saja nak bagi dia happy konon birthday dia.. tapi dia sudah takut.. hahaha. So Papa, next time takyah la nak ajar dia main kat sini lagi. Membazir pun ye.

Lepas main games, Syirah tido dalam stroller. Nak kejutkan kesian pulak sebab baru tido. Kami pun round dulu tunggu dia bangun. Bila dia dah bangun, kami pun balik dengan rasa happy. Gambar sebagai penutup..tada....Hari purple sedunia..

2 comments:

precious innocent said...

invitation to ryan's birthday bash...

Anis said...

phewwiitttt.kluarga pepel!huhuhu.asal syirah nanges bok g jln?grammmmm.mau ciyommmmm itu dak kici!!Akak....leh laa pinjam die.sehari je eh,eh,eh :D :p