Advert




17 June, 2009

Happy Birthday Anis :)

Entry kali ni pun pasal celebrate birthday. Kali ni birthday lagi sorang kawan baik aku dari zaman belajar kat UiTM dulu iaitu Cik Anis. Dia single n available tau . Hehe...
Sebenarnye event ni dah lewat sebulan dari birthdate Anis yg sebenarnya. Birthday Anis sepatutnya 12 Mei tapi sebab byk sangat komitmen lain, terpaksa lah ditunda ke sebulan lepas tu. Tapi takpe yang penting kita celebrate jugak kan... (eh aku bengang betul dengan laptop ni! b*&%h betul...) *iklan*
Anis buat kat Brisik Cafe, Jaya One,PJ. Makanan indonesia. Sedap lauk2nya (ke sebab free?).. pastu ambience pun best ditambah lagi meja kitaorang kat sudut tepi tu so boleh buat cam umah sendiri. Borak kuat2, gelak besar2 dan tumpahkan air pun tak malu sangat (kerun Rasa macam kat Bali sebab muzik Bali berkumandang. Bunyi gamelan. Lagi best, Syirah sangat behave tak buat hal dan boleh 'ngam' ngan auntie2 semua. Siap borak2 sakan lagi.

Apa kata kita tengok gamba2 je sebab aku tak sempat nak type panjang lebar. Last but not least, thanks to Anis for the treat. Sangat sedap. Thanks jugak kat korang semua sebab tolong aku jaga Syirah. Kerun n Oja yang tolong angkatkan stroller. Hehhee.. Korang best. I love u all.

4 comments:

Mama_Aqish said...

nak komen sikit...tomei sungguh gambor budak kat header tu...sungguh ciutmiut....anak sape tu???

NeenaAnuar said...

errrmm... ala2 bali yek... nie nak kene cuba nih...

mama-syira said...

Mama Aqish, anak sape ntah ye ye oo je pakai baju angel bagai.. hehehe

mama-syira said...

Neena,
memang sedap lah lauk2nya. gi lah try pastu jangan lupa blog. cam tak biasa kan..hehhe