Advert




30 November, 2009

Hadiah Syirah

Tak share lagi hadiah-hadiah yang Syirah dapat sempena birthday dia yang ke-2 hari tu. Bukan niat nak show off ye, saja nak share dan berterima kasih pada semua yang bagi hadiah.

Ni lah antara hadiah-hadiah yang Syirah dapat. Skuter tu Mak dia bagi, beg balik kampung tu comel Ayah Cik bagi, Ayah Ngah bagi kasut ngan baju Nike. Yang lain2 kawan Mama bagi. Knowing her yang suka buku, buku-buku semua dah lunyai setakat hari ni. Asyik kelek je ke hulu ke hilir mau tak lunyai!


Nenek kat kampung kirim hadiah melalui Papa. Biasalah kalau nenek Kedah kan, korang leh teka tak bagi apa? Hehehe... mesti lah mengelip-ngelip..tu dia, rantai tangan. Mama besor Syirah rantai tangan pun takde tau. Huhuhu..


Yang lagi menambahkan tahap jeles Mama, bila Opah pun bagi hadiah mengelip-ngelip untuk Syirah. Tak nak kalah hoccay...gelang kaki tengok lah bijik dia besar mana! Isk isk... biar lah kan. Cucu punya pasal. Kadang-kadang kelakar tengok nenek-nenek ni dia nak berlumba memenangi hati cucu. Hehhee..

7 comments:

TiNiE said...

huhuhu jelesss...
auntie tinie dah keje pun, tak penah beli kelip2 tau apatah lagi la dpt hadiah hehehe..happy birthday syirah!!!

mama-syira said...

tu lah kan. kita dah dah keje pun yg haluih je ha.
anyway, thanks auntie tinie for the wish!

mya said...

wah kan.. meriah ok syira...

mama-syira said...

Mya,
mama panggil dia 'mami jarum'..ahhahaha

Ezrina - A wife and a mummy of two said...

waaa..bestnye...
skuter tu cute la...
enjin nye pakai bateri ke tolak ngan kaki tu farah...

mama-syira said...

haha kelakar pulak erin cakap enjin, lawaklah erin gelak besar baca. dia pakai bateri erin tapi leh caj..bawak sampai lebam pastu agak2 dah slow gi lah caj 3 jam gitu. memang berguna skuter tu menghilangkan boring Syirah dan dpt mama berehat..hehe

NeenaAnuar said...

wahh.. banyaknyer shirah dpt hadiah yer... yg lip lap lip lap tu memang lah.. kite dulu kecik2 pun cukup susah nak dpt satu!

anyway... sharing is caring beb... terpulang pada org nak anggap apa pada kite kan... yg penting niat kite tu memang nak share2 happiness kite kannn.. I loikkkeee!