Advert




24 January, 2010

POTONG!

Akhirnya, setelah berkali-kali di'sound' oleh Opah yang tak tahan melihat rambut cucunya berserabai, Syirah dibawa ke kedai gunting rambut. Dah biasa gi kedai nyonya ni so takyah cakap banyak dia paham la nak potong rambut budak pompuan.

Takut gak memula tu. Tapi tengok Syirah relax je, so Mama pun lega. Nyonya ni pulak kemain bising mulutnya... pandai la mengambil hati budak supaya tak takut. Kejap je potong tak sampai 10 minit, siap! Dah rambut pun halus nipis.

Tadaaa! Ni lah hasilnya. Rambut bulat Syirah. Hehhe.. nampak kemas sikit dari sebelum ni. Nanti dah besar sikit, kita bela rambut panjang sikit baru nampak gegirl, ok Syirah?

2 comments:

Ezrina - A wife and a mummy of two princess :) said...

ala tiut nye dah potong rambut...
akak qis baru pagi ni request nak potong rambut pendek2 gak...
dia dah rimas katanye :D

mama-syira said...

syirah tak request, tapi opah dia yang request. lagipun rambut nanti leh tumbuh lagi kan?
ok kak qis, gi potong rambut ye.. bagi cute2 lagi.