Advert




13 July, 2010

Pantang pun boleh shopping

Punya lah tak sabar nak gi menjelajah shopping complex sampai siap terbayang-bayang Brands Outlet kat Jusco Bukit Tinggi, terkenang-kenang baju-baju budak yang banyak choice kat Sogo. Siap sms kengkawan oii tanya kat kompleks PKNS dah ada ke orang jual baju raya? Nak gi awal takut abis size. Boleh?

Ala sekarang banyak jual online, ape ada hal kan. Hanya di hujung jari anda konsepnya. Kat facebook banyak iklan so salah satu yang aku terjah kat Kenit Baby Wardrobe ni. First time terjah, terus terbeli. Terbeli katanya padahal dah memang kemaruk. Kemaruk pun bukan baju sendiri, baju anak-anak.

Memandangkan tengah ada kat Kedah, so mintak tolong pos ke alamat Kedah la. Dalam 2 hari dah sampai barang yang diorder. Happy!! Cantik tak? 1 sleepsuit kakak, 1 jumper adik.


Bila dah online tu mula la semua website jual barang/baju baby nak tengok. Pastu meleleh-leleh la air liur... semua pun nakkkk!!

1 comment:

Khairul Azmi said...

tahniah dpt baby baru kan???
laam x jenguk blog ni....