Advert




18 July, 2010

Penampilan pertama..konon

Ye, saya masih berada di Kedah pada hari 36 pantang. Dan pada hari ke 36 saya sudah keluar dari umah pergi ke Sungai Petani melawat bapak sedara yang tak sihat.

Kakak syok dah lama tak gi jalan, adik with his 1st jeans...akakaka..


Susah ju.gak handle 2 orang anak naik keta ye. Kakak patutnya dok depan ngan Papa tapi dia asyik la jeling Mama ngan adik kat belakang dengan muka sedihnya "nak dok kat Mama". Kesian..dulu beriba ngan Mama je, dah ada adik kena la jadik dewasa sikit dok sorang. Papa lak kat sebelah dah ngamuk tengok Syirah tak dok diam. Adik rilex je tido. Ni lah penampilan pertama saya selepas bersalin. Gemuk woohh makan banyak takleh nak catu-catu kang susu badan takde.


Selesai melawat bapak sedaraku, balik singgah Giant. Siap gi makan kat Pizza Hut lagi. Kehkeh.. kali ni punya pantang memang advance. Dulu 44 hari dok umah tak nampak matahari langsung. Sekarang panjang langkah mama korang...

3 comments:

mya said...

mana der gemuk la farah..
ngada je ckp gemuk..
gigit kang..

ZAREENE SAIFUDDIN said...

hahaha.. pantang zaman skarang farah.. aku pon dulu pantang siap p bjalan ke alamanda.. bukan takat tu.. siap boleh travel kl-mka-kl... gilos btul...

p/s: ko x gemuklah farah.. mcm biasa jek aku tgk...

mama-syira said...

Mya:
belum tgk full frame lagi..hehe

Zarin:
takut2 je aku nak kuar umah padahal org lain lagi advance ye tak. siap gi shopping. kehkeh