Advert




20 August, 2010

Mengepam di ofis

Sekarang kat ofis kena curi-curi masa pergi pam susu. Selalu 'hilang' 2 kali, kul 10.30 pagi dan 4.30pm. Alhamdulillah ofis ni sangat memahami sediakan tempat yang sangat selesa untuk ibu-ibu. Ada geng blog dan seofis mengepam sama - Derna.

Gigih ni demi nak membekalkan Irfan dengan susu ibu selagi yang mampu. Syirah dulu sekejap je dapat bekalan. Sedih Mama. Doakan kali ni lebih lama. Amin.

Ok, lets check it out!
VENUE

ROOM

GADGET

STORAGE

RESULTS (stok untuk babysitter)

5 comments:

Deqna said...

hahaha.. ye sama2 lah kita 'projek'. nasib tempat keje kita ada sediakan tempat. kalau takde payah sikit lah, kan. Ni pun selalu penuh jer... memang ramai ibu2 yg bf anak kan..cayalah..

p/s: byk dapat tadi? aku hepi hari ni nye hasil lebih dari biasa...mungkin sbb buka aku makan bubur jagung, malam sebelum tido minum susu dan sahur tadi minum horlick....

mya said...

saya sampai ke sudah taktau lactation room nie kat mana..
ceh.. mcm la ada susu nak di pam kan.. he he..

mama-syira said...

Derna,
sama2 lah kita support each other. aku minum Milo dapat banyak gak hasil.

mama-syira said...

Mya,
ape salahnye kot2 utk next anak. ngee.. kalo nak buat lawatan sambil belajar ke lactation room, moh le :)

Erin-mummy Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

bestkan mengepam utk anak?? teruskan mengepam sampai ke titisan susu yg terakhir....

momentum terindah ni dah alami setahun yg lalu....
tunggu next baby lak oppssssssss....
operasi harus bergerak kembali....