Advert




24 August, 2010

Upin & Ipin La Boutique Cafe

Rupa-rupanya Upin Ipin ni ada cafe. Masa pegi Jakel Shah Alam, ternampak lah cafe ni kat belakang Jakel je. Seksyen 7 tu memang heaven lah. Macam-macam kedai ada.

Minah ni ternampak cafe ni, ape lagi macam cacing kepanasan. Tak tentu arah. Terus ajak pegi. Maklong dia lah bawak sebab adik Irfan tido so Mama kena tunggu dalam keta.

Menu dia biasa-biasa je sama macam restoran yang lain. Cuma NAMA tu lah yang melariskannya. Dah jadi satu brand Upin Ipin ni, sampai semua produk pun nak pinjam nama ni untuk lariskan produk masing-masing. Harga? Tak sure..sebab tak makan just beli air je buat syarat. Kahkah.. nak amik gambo punye pasal. Takkan masuk tak beli apa-apa. Lagipun bulan Ramadhan lah.

Air coklat tu RM7 kalo tak silap... mahal ek.
Dah standard Starbucks ni.

Happy betul siap beli patung Upin.
Port sesuai untuk mereka yang ada anak.

Ape pesen tah senyum terbaru.
Kedai penuh dengan gamba Upin Ipin, pasang citer Upin Ipin berulang-ulang.

Terima kasih. Sila datang lagi.
(Tengok la kalau rajin - Mama kata)


3 comments:

Zareene Saifuddin said...

farah, kat mana kedai ni? seksyen 7pintu blkg itm tu ker??? blh bg direction sket?? menarik tuk yasmine nih..

mama-syira said...

Zarin,
Ha'ah sek.7 kat pintu belakang UiTM tu. Kedai dia dekat je ngan Jakel. Sila lah bawa Yasmine, sure dia suka. Mak dia pulak leh gi Jakel pastu. Hihihi

Erin-mummy Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

hahahha chumilllll si syerah senyum gitu....
mama dia sure tension melayan...
ala mama apa salahnye mama :)
hahahhaha :D