Advert




09 December, 2010

Romantika D Amour

Sms dari husband pukul 8:12pm malam tadi:

Esok 4.30++ pm genap 4 tahun perkahwinan kita...
buat isteri tersayang thanks
for everything...
papa rindu dan sayangkan sayang dan anak2


Baru 4 tahun. Semoga jodoh kami berkekalan, dimurahkan rezeki, bahagia dan dipermudahkan segala urusan membesarkan anak-anak.

I love u.
p/s: Tak aci kan sms awal. Ceh.

11 comments:

Zareene Saifuddin said...

Happy Anniversary, Farah. Semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.

Deqna said...

wah dah 4 tahun... happy anniversary..

p/s: bila papa balik nak celebrate nie?

s2m3r said...

congratulations farah....
moga dipermudahkan segala urusan
dipanjangkan jodoh hingga ke akhir hayat.....
diberikan rezeki anak yang ramai.....

~♥ OjaAmran ♥~ said...

cepatnyer dah 4 tahun..rasanyer mcm baru je 4 minggu bergelak ketawa kat bilik time anis make up ko..melepak-lepaksss kat umah ko after wedding..bergambo sakan x ingat dunia..cepatnya masa berlalu..(tiba2 rasa hiba..ermmm)..
anyway, HAPPY 4TH ANNIVERSARY FARAH & AZMI..

mama-syira said...

Zareene,
Thank you. Amin ya rabbal alamin.

Derna,
Thanks Derna. Next week dia balik tapi tak tau camne nak celebrate dengan '2 pakej' tu. hehe

mama-syira said...

Kak Ila,
Terima kasih doa2 tu. Mengharap yg sama. Amin.

mama-syira said...

Oja,
Huwaaa ko buat aku syahdu.Rindu kan kenangan tu.Time ko nanti, teringin nak menyebok2 gak tapi tak tau dapat ke tak. Maklumla dah beranak pinak ni. Thanks Oja..really appreciate your 'existense' masa nikah, kenduri dulu..terima kasih byk.

abiummi_khalish said...

Happy Anniversary..Farah..Moga berkekalan hingga menutup mata....Semoga Allah merahmati kalian..:-)

mama-syira said...

Tima kasih Ummi Khalish :) Amin.

mya said...

happy anniversary farah :)
semoga kekal ke akhir hayat..

mama-syira said...

Thanks Mya :) InsyaAllah mudah-mudahan. amin.