Advert




20 September, 2011

Plan B, Bangsar Village

Jumaat 2 minggu lepas, nak lari dari makanan berunsurkan Raya. Sekaligus nak meraikan birthday kawan lama - kakak office tapi dia dah different department.

Sebelum tu browse kat internet tempat makan yang belum pernah terjah n cari makanan yang light-light saje. No nasik.  Masing-masing perut Raya ni penuh dah dengan makanan.

Setelah dipersetujui bersama, kami berempat ke Plan B, Bangsar Village. Aku lah yang suggest setelah baca kat blog Rebecca Saw

Jangan terkejut, kat setiap meja ada botol ni. Bukan nak bagi korang minum racun tau. Ni plain water :) So air takyah order dah ada air kosong free dan refillable. Save bajet untuk air. Ekekekkee..



Semua pun order spegeti, burger.  Saya order sandwich.  Harga mahal jugak la RM19 tapi portion besar so lenkali kalo order boleh share dengan kawan. Tapi kalo kawan ko jenis makan banyak, jangan la ajak dia share nanti tak cukup plak dia nak makan..terkulat-kulat.. hahaha.  Rasa? Ok lah boleh makan.


Yang ni sedap.  The Macadamia Caramel Cheese Cake harga RM13.  Beli untuk birthday girl tapi kami bedal sekali.  Recommended kek ni...sedapppp!

Kot-kot ada yang nak terai pegi, pegi lah ye. Ok tu je nak citer. Babai.



4 comments:

farikh said...

laju gila ko review kak hahaha

mama-syira said...

hehehe
ala dik motifnya suruh org pegi sendiri kedai tu..(padahal malas nak taip panjang2)

Rizzyanaphotography said...

wah terliurnye caramel tu .. :P

mama-syira said...

Yana, thanks for dropping by.
Memang sedap kebabom kek tu :)