Advert




02 April, 2012

Seluar tido comel.

Ada satu ketika, nak cari seluar tido cotton banyak kat Reject Shop. Tapi haritu masa nak cari, macam takde pulak. Kalau ada pun rasa macam tak berbaloi harga dengan rupa.

Haritu pegi Tesco. Banyak ok seluar tido cotton comel tak hengat!

Comel kan comel kan?




Kalau boleh nak amik lagi 3-4 lai tapi kesian pulak kat tukang bayarnya.  Banyak lagi design comel/lawa. Pegi lah beli...RM16 je selai kat Tesco. Tapi tak tau la semua branch ada ke tak. Yang aku pegi ni Tesco Setia Alam.  Cap Tesco je pun. Janji cantik dan worth it dengan duit, selesa. Itu konsepnya.

Ni lagi satu. 




Yang penting, bila pakai suar ni, tukang bayar kata "comel seluar".  Seluar je ok. 

Hahaha..

3 comments:

Liza Hashim said...

aikk tesco setia alam.. dekat jer ngan umah tu.. apsal tk bgtau, leh singgah umah.. kena terjah tesco ni.. nk beli suar yg comel mcm pn farah gak ler keh keh keh...

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

mau jugak tukang bayar ckp,'comel seluar'...

encik saya tu ckp gini kalau dia nampak saya pakai seluar camni,'lawa seluar nyonya..' hahahah :D agak eat inside la hahahah :D

mama-syira said...

Liza: sila terjah sementara stok masih ada...hahhaa

Erin: cakap kat encik awak 'nyonya nyonya pun like i care?' hahahhaha