Advert




26 April, 2012

10th Anniversary.

Happy Anniversary yang ke 10 untuk saya dan tempat saya bekerja. Bravo!  Tak sangka kekal lama kat sini. Cewah macam la sebelum ni penah job hopping. Di sini lah tempat pertama aku bekerja (yang betul2 bekerja) selepas grad.  Dan mungkin terakhir.

Gamba tidak mengikut turutan tahun. Belasah je lah eh. Gamba pertama ni dengan the very big boss kat satu event.

Tengok, tengah minum pun ada orang amik gamba. Ko ade? Haha. Maklom la masa ni anak dara lagi. Ramai yang memerhati *uwekk muntah kalerful*

Kurus lagi masa ni,  Hahahaa..start keje 22 April 2002. Debar gile. Tempat keje besar kan, tentu lah berdebar.



Dengan kengkawan department kat majlis lain.



Paparazi amik gamba lagi. Pastu leh lak mintak "eh nanti ko email gamba tu kat aku tau". Kahkahkah.. Mula2 masuk keje kat department ni, dah masih berada dalam department yang sama. Emm..


Tetiba plak gamba tengah buncit. Masa ni tengah pregnantkan Syirah. Sama dengan Kak Qish, kawan baik dalam department.



Sebab apa susah nak keluar dari department ni? Sebab kengkawan. Kengkawan satu department yang sekepala..yang jarang nak berdengki. Susah kalau pegi keje tapi tak seronok dengan orang sekeliling kan. Walaupun tak puas hati dengan bos ke, supervisors ke tapi yang penting kita ada kawan-kawan yang baik.




Alhamdulillah dah 10 tahun. Ada tempat keje yang stabil, gaji tetap, kemudahan perubatan. Cukuplah. Syukur.



9 comments:

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

tahniah...
giliran ku jua bakal muncul pd 1 Ogos thn ini...10 thn jugekk...
oh mcm tak percaya!

mama-syira said...

Tahniah Erin.. sekejap je dah 10 tahun

AdanyaKauUntukku said...

naper akak tak dpt pun scroll tu.........rasanya tahun ni tahun ke 11 dah akak kat bank

mama-syira said...

Kak ila, scroll tu bukan sempena 10 tahun. itu event lama tu...

farikh said...

open table kak *tetiba

ummi_khalish said...

alhamdulillah..tajniah fara..semoga sentiasa success....:-)

mama-syira said...

Farikh: tunggu dpt duit sedebuk..haha..cuti pun tak tambah lagi doww.

Zila: thanks fren :)

mama-syira said...
This comment has been removed by the author.
Deqna said...

ya.. dah 10 tahun kita...

tanjat aku mula2 tau tgk gambar ko salam ngan G, pastu terjeles eh napa aku tak dapat pun... rupanya kat event lain..hehehe