Advert




24 April, 2013

Happy Secretary's Day.

Dulu-dulu office tempat keje every year mesti akan bawak gi Secretaries Lunch, pilih la nak artis or hotel mana. Sekarang nan hadoo. Hotel-hotel pun dah tak buat nampaknya maybe ekonomi pun dah merudum. Sob sob. Kalo dapat bos yang ingat sendiri ,untung la. Alhamdulillah bosses i ok cuma kena ada orang remind kan. Dorang ok je.  Tapi malas lah nak ingatkan pulak macam terhegeh-hegeh. Nak bagi, bagi lah. Kalau takde, diam-diam sudeh...

Whatever it is, selalunya kalau orang lain cuti office ok je berjalan lancar. Tapi kalau secretary cuti, huru-hara jugak. Bukan nak riak, tapi itu lah selalunya. Walaupun macai, kami jugak yang orang cari.  True?

To all secretaries, Happy Secretary's Day.



3 comments:

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

Betul sgt tu Farah... bila kita takde..bleh runtuh jadiknya opis tu...
belum lagi bab relief merelief keja org kat 'tingkat atas' nun...
pun bleh kecoh & jadik isu tau sbb 'naper you naik atas? naper you tak stay kat dept? sape nak cover keja you??... pulak dah!

Kot reti dihargainya kita ni...takpelah jugak..
ni reti komplen je..
serba serbi tak kena...
akit tau hati aii!!

Liza Hashim said...

Betul tu.. Klau secretary xde cam nk terbalik dunia.. Cuti pun kena kacau .. Sabor jelah

mama-syira said...

Erin, kalo kita takde tau pulak kelam kabut ye. kalo ada tak appreciate..

Liza, kan.. bos cuti pun ok kita cuti je tak aman heh!