Advert




11 November, 2008

Cuti-Cuti Malaysia

Tengah plan nak bawak family gi cuti-cuti Malaysia ni. Tapi yang dekat-dekat saje. Nak gi jauh tunggu next year..

Aritu ingat nak gi Melaka, situ ada tempat bersejarah..wah..pastu ada zoo, taman buaya semua. Syirah suka la tengok binatang-binatang tu nanti.

Pastu rasa cam nak gi PD pulak. Sebab bleh kurangkan kos accomodation..ada company punya chalet yang cantik bangat tu. So save kat situ.
ni ha chalet company tempat i keje..cantik kan? tapi kena ballot..
nak bawak syirah main kat pool ni, siap dah beli pelampung ko..

Nak pegi jugak mana-mana pun. Dekat pun takpe. Tahun ni tak gi langsung jalan2. Dah la tahun lepas tak gi mana2 sebab tengah peknen. Tengah tunggu PD tu kalo tak dapat, kena tukar plan gi Melaka tapi bajet hotel sendiri le. Nak buat cepat, sebab coti sekolah ni..kang berebut. Kat Melaka hotel apa yang senang nak gi mana-mana ye?

8 comments:

precious innocent said...
This comment has been removed by the author.
precious innocent said...

off topic.

about ryan's party tu, i ada tinggalkan msg kat 1 of ur comment area sbb ur blog xdak shoutbox...

cuba u check balik....

-mama emma-

precious innocent said...

invitation tu ada kat posting 'raikan syirah'

-mama emma-

precious innocent said...

eh, mcm mana u leh kata i x invite u? tp u ada email kat i bgtau yg hubi u keje that day?? pelik nih!!!

ke u ingat i nie org lain???

-mama emma-

mama-syira said...

ye mama emma. i baca dah msg jemuptan u. i dah email u bgtau x dpt dtg. i kata "rugi tak dpt attend jemputan mama emma"..
bukan tak dpt jemputan mama emma.. heheehe...

precious innocent said...

ho.. ye ke??
alamak.. ampunnnnnnnnn

kes salah baca nie... haiya!!!!!!!

-mama emma-

mama-syira said...

hehehe..biasalah tu tengah pening2 di pagi hari kot mama emma ni..

precious innocent said...

huhu... i sempat try chalet 'company' kat penang je...

itupun kene tunggu giliran, sbb fil i dah pencen... hu hu..

-mama emma-