Advert




28 February, 2012

Melawat Azhry Muzaffar

Kakak officemate kesayangan saya, Kak Qish telah selamat melahirkan baby boy beliau yang ketiga pada 12.2.12. Cantik kan tarikh tu? Alhamdulillah segalanya dipermudahkan. Kami memang rapat sejak mula kenal di ofis ni. Rumah pun dekat (tak la dekat tapi sepelaung - Klang) hehee..

Ahad lepas, seminggu lepas dia bersalin..tak sabar nak visit Mama dan baby baru. Ajak lah Puan Ramlah sekali. Sebab Ila pun kenal.  Aku bertiga beranak satu kereta, Ila bertiga beranak satu kereta (almaklum suami masing-masing keje) dan kami bertemu kat umah Ila. Aku guide jalan nak ke rumah Kak Qish sebab Ila tak sure jalan.

Syirah ngan Irfan dah biasa datang umah Kak Qish lagipun sebab anak-anak kami lebih kurang sebaya.  So dah buat cam umah sendiri. Gini lah gayanya...dah macam nursery. 



Introducing the new khalifah...... si comel Azhry Muzaffar.  Semoga kamu bakal menjadi anak soleh, sihat dan taat pada ibubapa. Mmmmuuuuahhh..


Ila tengah amik berkat untuk next baby...insyaAllah =)


Irfan first time jumpa Lea. Lea pun sama. Mereka ni sebaya tapi Irfan lahir bulan Jun, Lea pulak bulan October.  Malew-malew nampaknya adik.. hahaa..



Cute tak gamba ni? Aku rasa cute lah..hahaha. Masing-masing buat aksi spontaneous bila Mama nak snap gamba. Macam geng bas sekolah punya aksi lepas selesaikan masalah.



Irfan nak baby ke? Minat sangat nampaknya.. nanti lah dik tunggu kakak darjah 2 ok. Ekekekekke...




5 comments:

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

ala comels teramat..dari baby baru lahir (anak kak Qish) sampai lah ke anak-anak yg dah toddler nih...

gerammmmmmm..tgk yana buat aksi dia.. kungfu ke tu..? irfan macho boy..as usual!

Lea...apa ke bambam sangat...nenen susu ibu kuat nihhhhhh...

Insyirah..(selalu panggil syira) kali ni fullname terus sbb geram...
pandainye awak pusing comel camtu...

alangkah best kalau saya dpt pegi bersama-sama..angkut Sara yg notty itu... :D mesti lagi hiruk pikuk kan ;D

Liza Hashim said...

pandai bebudak tiga org ni bergaya yek.. comel betul.. heheh

mama-syira said...

Thank you auntie Erin. Memang meriah! Bila la kita nak jumpa2 camni? Dengan Ayu sekali.. harus buat ni kan..

mama-syira said...

Auntie Liza, tu spontan punye posing. bila Mama kata 1,2,3...masing2 buat gaya hahaha

Anonymous said...

Mama Syirah... baru terbaca citer neh... carik Azhry Muzaffar.. kuar semua gmbr2 Iyah & Ipan...

Thank you for d visit... (6 months ago) and for the gift..

Takkan nak tunggu baby baru nak buat gini kan...