Advert




30 March, 2011

Sebab pipi Irfan kena babab...


Nampak tak 2 ketul 'mutiara' kat dalam mulut Irfan. Mana tak kena babab kan....main gigit-gigit bila menyusu. Adoi lah. Kini penyusuan menjadi satu detik debaran buat Mama. Muahahhaha....

10 comments:

Deqna said...

dia main gigit2 ker? adoi sakit... marissa gigi lum kuar lagi.. tapi sekang pun bila dia gigit pun leh tahan gak... isy.. camne lah yer nanti...hehehe kena babap gak lah..

Anis Rahim said...

yea2x...ipan da ade gigi...auntie anis suke la sgt2 tgk ipan ni...:)

AdanyaKauUntukku said...

Paim mmg suka buat cam tu
kena puk sekali ngan ibu
teros stop bf..huhuhu

Zareene Saifuddin said...

wah irfan... sudah ada gigi.... canaz pon... now dah ada 6btg...

mama-syira said...

Derna: tindakan refleks tu kena babab. sakit woo.. yg lagi best, lepas gigit terus sengih. dia ingat kita main dengan dia kot.

mama-syira said...

Auntie Anis: yea yea..suke ye anis. mama dia trauma.

Kak Ila: waa sian Paim. ni belum nak stop so terpaksa la berhati2 agak2 dia nak gigit cepat2 tarik. pastu dia pulak sedih. papentah Irfan.

mama-syira said...

Zareene: Irfan baru je nak belajar gigit. Kak Canaz dah makan nasik tu ehehe

~♥ OjaAmran ♥~ said...

kena gigit??? takut la pulak..everytime bf kena gigit ke Farah?

Erin-mummy Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

hahahah :D mmg phobia...
qaisara tu pun nama je pompuan..bila bab mengigit..histeria dibuatnye kita....

mama-syira said...

Oja: bukan everytime lah. time dia nak main2 dia gigit. time haus, dia seduttttttt tak sempat pk nak gigit hahahha

Erin: Sara saja nak bagi ibu dia testing suara kot. haha