Advert




27 March, 2012

Bertwitter dengan Faizal Tahir

Aku tak penah ada akaun twitter u ols. Sehinggalah kawan-kawan se'FT' ku  kata Faizal Tahir rajin bertwitter semenjak dua menjak ni.  Dulu kat FB rajin gak dia post status. Lama FT diam kat fb, rerupanya bertwitter plak dah.

I yang tak pernah ada twitter ni terus mencipta satu akaun. Muahahhaa..demi Faizal Tahir. Baru wujud tak sampai pun sebulan usianya. Tak berapa nak pandai pun, cari timeline, mention, RT..dan apentah lagi.  Macam susah je twitter ni. Tapi skrg tidak lagi, dah mahir lah sikit :P

Jumaat malam Sabtu aritu saje lah on twit. FT ni memang kalo on pun selalu 11pm ke atas (wah tau tu time). Ye lah orang2 camni memang malam baru free kan..dalam studio ke ape. Ohh kebetulan FT pun tengah online.  Tu yang kemain galak lagi ha sanggup tido malam membaca twit2 beliau dan reply bagai. I pun saje lah twit dia.

Memula FT panggil aku KAK. Sentap i. Hahhaa... maybe sebab aku punye nick tu Mama. So kena la panggil  kakak ye? Padahal i muda setahun dari u tau tak. Bila aku reply kata 'awww FT panggil i kak, kita nak sebaya :) but nvrmind saya happy! Thanks for ur reply. Salam to ur wife n the kids".  Baru FT replied "Love to the family =)" .  Rupanya tak abis lagi.  FT replied lagi "Love..Gnite".  Love ok!

Eh kena ke explain? Kat print screen bawah ni dah ada tulis? Nampak nau happy poyo sangat  ^___^ 




Biasalah penyanyi pojaan saya. Mesti la i excited.  Sampai suami kata 'eei baru kena twit sikit dah tersengih-sengih" ..hahahha. I love u suami kerana memahami. Jeles tu biasalah itu tandanya sayang. Kahkahkaha...

Maafkan keterujaanku.  Tido pun tak lena pastu. Pang! sekali.


4 comments:

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

fuyooooooooooooooo.....
so..silalah rajin tweet2 FT lagi tetiap malam pasni ok! ;)

anyway FT ni kira appreciate peminat la..rajin dia balas...
ada retis lain tu...wat derk je, mcm pilih bulu kakakaka :D

Liza Hashim said...

kekek sure farah tido sambil tersengih.. bagus gak FT ni kan..

mama-syira said...

Erin, FT memang rajin layan fans dia. bukan kat alam siber je, tapi di luar pun. cakap ni bukan sbb peminat FT haha....
kang kata puji lebih2 lak.hehe..FT memang baik hahaha puji lagi

mama-syira said...

Liza,
tido tetap tido..terbangun pun sebab nak buat susu anak. ehehe