Advert




16 March, 2012

Ibu Erin & Mummy Ayu, birthday lunch.

It was one fine Friday afternoon.  We hv planned a week before to have a simple birthday lunch for 2 lovely ladies, good friend of us.

Here at Ben's, Publika Solaris. 

Tetiba kan nak cakap omputih.... puii...back to normal plis. 

First time datang ke Ben's Publika. Sebelum ni kat KLCC dah 2 kali. Rasanya kat Publika ni baru bukak kot? Kalo korang tanya..ape lah best sangat selalu pegi Ben's? Macam orang kaya-kaya? hahahhahha

U ols pergi nanti, u ols bagitau. Kerana makanannya sedap, variety, portionnya besar dan harganya affordable.




Oleh kerana full house, sementara tunggu seat..tengok menu dulu. Pilih jangan tak pilih...




Mine - Aglio olio.


Ni Mummy Ila punya.  Sedap dan pedas.



Ni birthday girl, Ibu Erin punye. Patut lah kurus, makan sikit dah kenyang.  Share dengan Qistina pun tak abis. Hihihi..


Ni Mommy Ayu punya. Melertzzzzzz, tapi pun makan tak habis kerana kenyang. Patut lah kurus juga...dan seterusnya ditapau bawak balik.  Haih.. kawan semua kurus-kurus. Malu i kerana makan habis licin. Patut lah........... (malas nak sambung).



Appetizer..sepatutnya.  Tetapi dah nak abis makan baru sampai. Terpaksalah makan jugak. Hahahhaha. Sambil makan, sambil meluahkan perasaan masing-masing.  Nama je satu bangunan keje tapi nak jumpa jarang. Cewahh ayat...tak boleh blah.



Happy Birthday Erin & Ayu.  Two beautiful ladies... Semoga happy selalu =)

Sorry takde kek yang proper. Hanyalah pavlova yang comel dan lazat.



Some people, no matter how old they get, never lose their beauty - they merely move it from their faces into their hearts.  With love from me and Ila.

 


4 comments:

~♥ OjaAmran ♥~ said...

akan ku lawati tempat itu! :D

mama-syira said...

Harus oja! ;)

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

one nice entry my dear friend!
thank you for all this!
love you guys a lot!!

(eh..nak jugak omputih hahaha :D)

mama-syira said...

Hehe Erin. nak jugekk kan.
Hopefully korang happy lah ye dengan majlis yg tak seberapa ni. semoga diberkati kehidupan dunia akhirat. amin.