Advert




02 October, 2012

Mama @ work

Jarang masuk kisah kerja dalam blog ni. Bukan apa, priority blog ni pun bukan pasal hal kerja. Hal kerja ni tak best pun.. hahaha..

Tapi nak gak selitkan sikit-sikit gamba masa duty kat event haritu. Banyak-banyak event, event ni je yang teringat nak amik gamba. Ye lah selalunya stakeholders internal je, yang kali ni stakeholders orang luar.

Malas nak taip lah, sikit2 cukup lah.


Duty kat registration counter je pun.


Tapi kadang-kadang kena lari ke media secretariat room. Sana sini sana sini selama 3 hari, mau tak sakit kaki!


Menyelit kejap. Ni hari ke-dua.



Ada sesapa perlukan speaker untuk topik Islamic finance? Sila contact... saya bersedia membantu. 

Hahahahaha...



3 comments:

AdanyaKauUntukku said...

hamboiiiiiiii...

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

hahaah :D comel la speaker itu!

mama-syira said...

Kak ila: poyos sekali sekala hahaha

Erin: kahkah comel kewww? malew puleww