Advert




07 May, 2009

Barang Lama/Antik/Evergreen

Ni entry husband yang request. Masa amik gamba-gamba ni siap cakap "nanti masukkan lah dalam blog ayg ye..". Aku tak berapa minat tapi kata isteri mithali, aku bagi lah kata-kata semangat seperti 'cantiknye, eii best lah' (contoh). Ikhlas lah yang penting. Tapi kalo sekali sekala layan best gak...

Oklah ni khas untuk tatapan Papa dan peminat barang-barang antik.

Dalam banyak-banyak koleksi ni kan Pa, mama paling suka iron ngan penimbang ni. Rasa macam dekat di hati.. hihihih..




4 comments:

Mya said...

antik betul barang2 ni.. :)

selamat hari ibu mama syira..

mama-syira said...

ye sangat antik tapi kena maintain bebetul..

tq for the wish!

s2m3r said...

rajinnya husband farah yek.......

kalau akak...sekian jelah...

mama-syira said...

bab-bab camni dia memang rajin kak ila.. :P