Advert




13 May, 2009

Lancome Oscillation Mascara

Kelmarin masa on the way ke Bank Islam, aku ternampak satu bas hitam park depan EPF. Bas ni open and dalam dia ada orang sedang mekap. Aku yang busy body ni pun bersama kawan, telah pegi approach. Rupa-rupanya Lancome sedang buat promosi maskara baru yang diberi nama Osciallation Mascara.

Bila budak-budak Lancome tu suruh try, aku dengan kawan pun naiklah atas bas tu dan telah dipakaikan mascara tersebut. Yang menarik, mascara tu ada vibration. Bila guna, ko kena tekan button dia pastu dia vibrate so takyah lah tonyoh2 sangat. Untuk lebih lanjut berkenaan vibration mascara ni, sila baca petikan di bawah yang diambil dari sini.


Product Benefits:

Revolution: Vibrating power for ultimate lash transformation.Extends. Separates. Never seen before.The 1st auto-vibrating mascara by LancĂ´me: 7000 oscillations per minute.
1. The polymer-based vibrating brush has been specially designed to work in synergy with the texture of the PowerMascara for optimal eyelash results.
2. A miniaturized motor (3cm) with a removable and recyclable battery allows for a guaranteed vibrating brush, even up to the last application.

3. Simply press the button for an effortless and controlled lashby- lash application, for beautiful results with no clumping.

Expertise:

1. Its micro-oscillating action allows every single lash, even the shortest and hardest-to-reach, to be coated evenly.

2. The easy-to-use mascara brush ensures a controlled application so each lash is perfectly defined with no clumping.

3. This revolutionary PowerMascara lengthens, lifts and separates for virtually multiplied eyelashes.


Hasilnya di mataku, cam tak berubah je..ke sebab aku memang takde bulu mata? hahahhaha..



Kalau anda semua nak beli, sila pergi ke kaunter-kaunter kosmetik yang berhampiran. Harganya ialah RM120 sebatang.

Aku tak beli pun mascara tu tapi bila dapat barang free, aku happy. Jadi lah kan..leh buat make over pastu amik gambo. yahooooo [sekali sekala nak perasan cun]


5 comments:

Deqna said...

oklah tu nampak gak lentik dia tu..

fizan *sew addict!* said...

RM120 ke....akak suke maskara, tp mata cepat gatal asik nak tonyoh je..huhu

mama-syira said...

derna, aku kena pakai fake punya bulu mata lah agaknya, sebab bulu mata aku suam2 kuku..ahahhaha


kak fizan, sama la. pastu nanti hitam2 je mata macam orang kena tumbuk. hahahha tak seswai..

Anis said...

kakak ku syg,klu rase2 cam nak jual voucher tu kan kan kan,sayeeee nk beliiiii!!~~huhuhu :D

anak dara da besar.xlame lg,dpt menantu laa kak =p

mama-syira said...

Nizs, takyah la wat make over dah cukup cun dah tu.. heheh