Advert




17 September, 2008

Awat cheq?

Cehh..tetiba cakap loghat utara, mentang-mentang raya kat Kedah dis year.

Tak sabar nak raya sebab 1st time raya ada Syirah.

Tapi rasa tak sedap gak ni, 1st time gak raya umah parents-in-law, selepas bertahun-tahun hidup, ni lah pertama kali raya kat umah orang walopun umah mentua sendiri.

Harap-harap tak nangis le nanti (especially bila dengar takbir raya) huhuhu. Korang raya umah PIL first time cane? sedih tak?



Balik kampung ooo balik kampung (maapkan la saya yang jakun tak penah rasa balik kampung di hari raya ni ye).

1 comment:

precious innocent said...

huh... kite lak kene balik rembau.. insya allah raya ke3 kot balik penang...

mood raya pun tarak nie.. padahal baju ryan dah byk helai dah.. APAKAH?? hu hu...

last yr beraya kat s.alam sbb dekat sgt dgn due date.. masa call parents, sedar2 suara dah berubah.. kite dah sebak.. so kene cepat2 end d conversation.. hu hu

-mama emma-