Advert




25 September, 2008

Biskut Ferrero Farah

Sabtu lepas, datang mood rajin nak buat biskut raya. Lepas tidokan Syirah, lipat kain bla bla... start wat biskut ni kul 10 malam. Buat sorang-sorang huhu.. tapi mak pun tolong la sikit macam taburkan chocolate rice tu.. Kul 1 dah settle semua siap masuk dalam bekas.
Biskut ni memang simple sesangat. Takyah guna oven. Just biar sejuk sendiri. Ye lah, wanita bekerja dengan sibuk anak lagi. Cari la idea buat biskut senang-senang. At least gigih jugak nak buat biskut raya walopun SATU jenis je. Nanti balik umah mak mentua, bila tanya...ada gak la biskut yang buat sendiri. Bukan semua pakat biskut tunjuk je. Hehe..

Ni lah hasilnya


Terliur tak? Cam tak sedap je kan rupa dia? Tapi belum cuba belum tau...:P

Dah siap letak dlm tupperware

4 comments:

Deqna said...

ada gak ko buat yer.. aku hampeh dari dulu sampai sekarang tak pernah buat kuih raya tau...

precious innocent said...

kongsi la resepinya...

umah i xde oven, kuih mcm nie insya allah boleh la buat...

tempek resepi tu esok aaaaa.. nak tiru...

-mama emma

mama-syira said...

derna,
takpe, kuih tunjuk kan banyak di pasaran ekekke

emma,
ok nanti i share ..bukankah sharing is caring? :)

Farihah said...

nmpk sedap..ermm..bg la sikit..leh rasa..heheheh