Advert




19 September, 2008

Model in the making

Kuikui..idok le nak jadikan dia model. Tapi dah dia sendiri boleh posing gitu. Cam tak caya je anak aku ni 10 bulan. Hai anak ..anak..

Pose manja Syirah sedang menggayakan baju gaun baru pemberian kawan Mama, iaitu Mama Rayyan Dhanial (dapat baju raya lagi).. hehe..

We love u Syirah.

Siap tangan ke depan tu..tak tahan..

5 comments:

whitetulip said...

eii..geramnya aku bdak bibir pink ni..meh gigit sket...
nyum nyum
farah..rambut die bio panjang pasni..

mama-syira said...

tak posa ye geget syirah..ekeke

ila, rambut dia tak penah potong pun..tak panjang2.. halus bebenor

precious innocent said...

ada 1 lg yg kurang tu...

gegirl kene la pakai reben kan... kasut pun pakai reben.. padankan pulak dgn tight... wah... comel giler...

-mama emma yg dah mula berangan nak baby girl-

Zuhaini said...

cantik bebenor baju raya Syirah! :)

mama-syira said...

mama ryan,
actually gamba tu dicapture before dia nak tido.tu yg tak sempat nak boh reben sume..hehe
sila la start ye utk next baby..;)

mama alia,
tima kasih. orang bagi tu. alhamdulillah rezeki syirah :)