Advert




04 September, 2008

Kuatkan iman

Ada external people call line phone bos ni, marah-marah.
Sejak semalam sebenarnya. Hari ni kol lagi. Kol je nak marah. Bukan setakat marah je, 4 letter word semua keluar. Cakap elok-elok tak boleh ke? Sah-sah ko tu orang ISLAM. Ko tak puasa ke pakcik? (i assumed he is a pakcik based on his voice).
Pa'kan la aku posa ni. Tadi pun tahap kesabaran aku dah nak meletup. Aku tinggi suara, nak je aku sound "u ni tak puasa ke?" . Eii bodohnya orang ni kalau aku jumpa nak je aku lempang. Ha kau.. terkeluar gak perkataan 'bodoh' yang dari tadi aku cuba cover.
Ko buat aku stress. Eiiii geramnye!!!

2 comments:

shafa said...

sabar2...bulan pose...
ckp org..diri sendiri pn kl dh xleh tahan nk mrh..
mmg meletup pnyr..

precious innocent said...

lor.. awatnya yg org call marah ur bos tu??

huh hu...

sabo ek

-mama emma-